Sennheiser lanceert de nieuwe Evolution Wireless G4

Geplaatst op: 03 maart, 2018

2018 markeert de 20ste verjaardag van evolution en daarom presenteert Sennheiser met trots de langverwachte evolution wireless G4.

Het Sennheiser evolution gamma is geïntroduceerd in 1998 en is wereldwijd een industriestandaard geworden, die tot op heden de meest succesvolle microfoonserie is. evolution Wireless is uitgegroeid tot een oplossing voor een breed scala aan toepassingen, waaronder live optreden, ENG, zakelijke communicatie en meer.

Met meer dan 70 jaar ervaring in het creëren van baanbrekende producten, blijft Sennheiser de industrie leiden met zijn innovaties en visies voor de toekomst van audio. evolution Wireless G4 demonstreert de toewijding van Sennheiser voor het creëren van de ultieme audio-ervaring door een uitstekende geluidskwaliteit en gebruikersgericht ontwerp. G4 markeert ook de inzet van Sennheiser om te evolueren met zowel zijn huidige klanten als die van de komende generaties.